Hvorfor vi spiller spil

Der findes nogle flygtig kvalitet, der adskiller spillere fra resten af menneskeheden, nogle ting, der gør os, os og dem, ikke os. Jeg har aldrig været i stand til helt sætte min finger på det, men det er uundgåeligt. I dag, i håb om at flytte tættere på at væsentlige kvaliteten af gavmildhed, vi undersøge en del af hvad der gør kryds os. Navnlig, tager vi et kig på hvad trækker forskellige typer af gamere til hobby. Hver gamer spiller af forskellige grunde, men der er fælles tråde, der binder oplevelsen sammen.

Mange spillere er motiveret af den udfordring, et spil kan præsentere. Succes i et spil kan være omfattet af nogen af en bred vifte af evner. En First Person Shooter kræver spjæt reflekser, en rolig hånd og evne til at forblive rolig under pres. Et ord puslespil kan kræve en omfattende ordforråd og evnen til at genoverveje anvendelserne af gamle ord, men ingen foranstaltning af hastighed. En sports simulation kan godt kræve et indgående kendskab til emnet, supplement arcade færdighed, men er usandsynligt, at have frygtelig megen bekymring for sproglige indsigt.

Den røde tråd er, at alle spil udfordring nogle undersæt af en spillers evner. Denne udfordring kan være en stærkt motiverende. Udfordring motiverede gamer henledes på et spil, der tester deres færdigheder, helst en, der tester dem til deres grænser. Gamer kan også være motiveret af den naturlige forbedring, der kommer fra arbejde i myldretiden. De er drevet, ikke kun til excel, men at forbedre. Udfordring motiverede spillere trives når et spil skubber deres færdighed sæt af valg, men kan være uinteresseret i spil, falder for langt væk fra målet.

Konkurrence er en tæt fætter af udfordring. Mange spillere er drevet af behovet for at bevise de er bedst, at op mod deres medmennesker og komme ud på toppen. Konkurrence minded gamere spænder fra dem på udkig en udfordring i en fair kamp til slags vinde på alle omkostningerne Lad engelsktalende spædbørn, som giver os alle et dårligt navn. Konkurrence kan være let at tage alt for langt. Der er intet i sagens natur galt med at være drevet af konkurrencen. Til en vis grad er konkurrencen blot udfordring tages til ekstremt. Det er kun når det fører til at mishandle dit fyr spiller, at det begynder at blive mindre en motivation og mere en uheldig personlighed særhed. Konkurrence motiverede spillere trives på disse spil, hvor de er op mod hinanden med det resultat dikteret af dygtighed til at spille spillet. De vil ofte aftage i miljøer, der enten kræver samarbejde, som mange online rollespil, eller i spil, hvor dygtighed spiller en langt mindre rolle, som i mindre sofistikeret kort eller terninger spil.