Lindsay Mitchell: 2020-01-22

Hvis 3.7 procent er den bedste en stærk økonomi kan opnå, så er det klart, at andre faktorer på spil. Men DPB var langt mindre modtagelig for den positive effekt, med den procentdel er faldet fra 4,5 til 3.7 procent. Den samlede afhængighed er faldet fra omkring 12.8 procent til 10,7 procent. Den forbedring af økonomien i løbet af Labour ‘ s stint resulterede i en masse mennesker, der kommer fra arbejdsløshed – 4 procent faldet til 0,7 procent. Den ugyldige fordel akse har en anden skala, så den forbedring, der ser bedre ud end det er. Syv og fyrre år siden, var der ikke noget bedre sted at arbejde end Bell.

Sagsøger vidnede om, at hun er vendt tilbage til arbejdet med en stok, og havde svært ved at rejse til retssager, der transporterer filer og bruge offentlig transport. En debatartikel fra Child Poverty Action Group (Dominion Post, Maj 28) indledes med en erklæring om, at gruppen er tilbage i retten i denne uge forsøger at få til at fungere for Familier udvidet til at omfatte de få fordele. Den udfordring er dog at få fra jobbet har mistet jobbet er fundet, og det er her, den føderale regering er ved at spille en voksende rolle, der fokuserer på at levere tre typer af tjenester: forsikring, lønninger, jobsøgning og nye træning. 3. Spørgsmålet præsenteres er sådan, at hvis anmeldelse er udskudt, indtil endelig dom i sagen, de har krav på, vil være uopretteligt tabt. Du bliver nødt til at tilbringe en hel del tid og energi på at gennemføre hele proceduren.

Den andel, der indgår i en fordel ved fødslen eller meget snart efter faldt fra omkring 25% af de børn, der er født i 1990’erne, at 20% af alle børn født i 2005 og 2006, og 18% af børn født i 2007. Selv om kontakt med bistandssystemet faldt, så mange som en ud af fem børn, dreje 15 i 2008 anslås at have været støttet af en vigtigste fordel for en alt syv eller flere af sine første 14 år af sit liv. Forskning fra OECD (hvis eksperter hjalp regeringen i sidste forsvar af denne politik) har vist, at reducere børnefattigdom, blot ved at løfte ydelser øges antallet af workless hjem. Den IWTC blev skabt af den sidste Labour-regering, der mente, at den bedste vej ud af fattigdom, herunder for børn, blev betalt arbejde. 5. Have en Garage Salg: I den retning, en måde at rette op på dette problem er at slippe af med junk.

Desuden har vi fundet ud af fordelene, at du kan søge om op til en alder af 70! Der er en konkret grænse for, hvor meget skat, en regering kan presse ud af folk. Selv om det beløb, der stilles til rådighed, er relativt lille, vil du i det mindste have friheden til at bruge det, a-kasse uden at en stor del af enhver begrænsning. Personer, der modtager UC fordele i løbet af et år, kan vælge at have den føderale (og i nogle tilfælde staten) indkomst, skat, der er tilbageholdt fra deres fordele. Og en afstemning af over 6.000 Amerikanerne er taget i Maj viste, at 30% havde brugt deres stimulus check på regninger, hvilket indikerer, at pandemi ‘ s virkninger er under finansielle vejafgift. Nedenfor har jeg scannet MSD ‘ s grafer for hver udtrykt som en procentdel af befolkningen i den erhvervsaktive alder (18-64) over det seneste årti. Stadig mere end én ud af ti mennesker på velfærd.

Men fordi tallene har holdt sig i den ugyldig og private formål fordele – hvor folk typisk ophold afhængig af lange perioder med den grad af afhængighed i form af levetiden er stadig meget høj. Vi har været, og fortsætter med at blive solgt ud af dem ved magten i et omfang, der vil føre til, at vores endelige undergang som en nation, men dem, der sælger enten ikke ser eller er ligeglade med, hvad de er drab. Ønsker blev konfronteret med en reform act, som må betalinger til dem, i situationer, som ofte fører til fattigdom, såsom lidelser, som forhindrer dem i arbejde og have en familie.