Sådan kan du spare penge på dit telefonabonnement

Efterhånden findes der utroligt mange udbydere af telefonabonnementer fra mange forskellige teleselskaber, så det kan være svært at vide hvilket telefonabonnement er det billigste. Hvor meget taletid skal man bruge? Skal der være fri Sms? Hvad med data? Sådanne spørgsmål er værd at overveje når teleabonnementet skal vælges.

Her er to bud på hvordan du kan få det billigste og bedste telefonabonnement.

Telefonabonnementet til familien

Er du en del af en familie, kan du spare penge ved at samle hele familiens telefonabonnementer samme sted. Nogle udbydere tilbyder for eksempel rabat alt efter hvor mange i er. Andre har specielle abonnementer, hvor man kan deles om en bestemt mængde data eller taletid. Det er smart, hvis det er forskelligt hvem der fra måned til måned bruger telefonabonnementet mest.

Undersøg dine muligheder for at finde et billigt abonnement, og husk at spørge efter mængderabat når du opretter abonnementet. Nogle steder reklameres der ikke med rabat jo flere i er, men da alle udbydere er interesseret i nye kunder, vil de gøre meget for at tiltrække nye abonnenter.

Husk at spørge den udbyder du allerede benytter om mulighed for rabat før du skifter. Da det faktisk er billigere for selskabet at beholde en kunde end at få en ny, vil du ofte kunne få et godt tilbud hvis bare du spørger – og det er også værd at tage med!

Enkeltpersonens telefonabonnement

Deler du ikke telefonabonnement med andre, kan du ikke benytte dig af at få mængderabat. Til gengæld er der andre muligheder for at spare penge. Du kan for eksempel holde øje med hvor meget du taler i telefon om måneden, hvor mange Sms’er du sender og hvor meget data du faktisk bruger. Det er dumt at betale for 10 GB mere data end du faktisk bruger! Når du forenkler dit abonnement og kun betaler for hvad du bruger, vil du helt naturligt spare penge.

Eller måske kan du lægge dit abonnement sammen med en gruppe venners? Når i samler jeres abonnementer kan det være at i kan blive tilbudt en mængderabat og på den måde spare på jeres telefonabonnementer fra iboom.dk.