Top Cykel hjelme for 2021 X Sådan vælger

Vores anmeldelser af de bedst bedømte cykelhjelme med vores guide og sammenligningstabel vil hjælpe dig med at vælge den rigtige hjelm til dig. Pakken leveres med to genopladelige batterier i lithiummetal til brug med det samme. Jeg fandt hjelmen utrolig nem at justere for at få den rigtige pasform, og de 3 forskellige størrelser sikrer, at en af dem vil være kompatibel med dit hoved størrelse. Så hvordan vælger vi vores næste hjelm, hvis der ikke er nogen mulighed for at vide, om det vil være behageligt? På denne måde vil du ikke blive generet af sved dryppende i dine øjne og stikkende! Der er endda en Sweat Guide pad, bygget til at trække fugt væk fra panden og øjenområdet.

Ikke desto mindre er det til enhver tid tilrådeligt at lade jer børn bære en hjelm selv inde i cykel trailer. Flip-up hjelme er fuld-faced, men hagen del er hængslet, så hjelmen kan løftes op. Ophold for sjov: At have en voksen til stede for at kontrollere miljøet for farer og sørg for børn følger sikkerhedsretningslinjer, mens slæde kan forhindre skader. Hvis du af en eller anden sag skal krydse en gade, skal du se begge veje og sørge for, at det virkelig er beskyttet til at krydse. Med Nutcase Street, har de taget den tilgang, at ikke alle hjelme skal være grå eller hyper-teknisk i udseende.

Denne hjelm er ikke så fancy eller dyrt som nogle af de andre Giro hjelme, men det vil give god beskyttelse og holdbarhed, og er det ikke derfor, høvding cykelhjelm du køber en hjelm? Andre typer af hjelme tager ikke alt dette i betragtning, som du vil se i de næste afsnit. Du kan måske bære det til, når cruising ned greenway med børnene eller bruge det til din pendler eller købmand køre, men vær opmærksom på det ikke har det samme niveau af ventilation som nogle af de andre hjelme, der er anført her, og som nævnt er for det meste gearet til byerne rytter.

De, der er seriøse motorcyklister aldrig nedtone betydningen af gode cykelhjelme. Hvad skal du kigge efter i en cykelhjelm, og hvilke kvaliteter er mest kritiske? Stratus er en behagelig hjelm med det nyeste inden for sikkerhed med MIPS. Kommissionen for forbrugerproduktsikkerhed. Vi bruger affiliate links og kan modtage en lille provision på køb. Visiet er aftageligt, så du kan bruge det til både vej- og mountainbike. Lad dem vide om de potentielle risici ved vejtrafikken fra det øjeblik, de er i stand til at gå. Rør, patch kits, og værktøjer sælges ofte sammen i kits på lokale cykel butikker. Du kan ikke gå ti meter ned ad en cykelsti uden nogen synger roser af Giro Scamp.

Denne ekstra dækning strækker sig ned på bagsiden af hjelmen for beskyttelse mod stød forårsaget af sten, rødder og andre off-road vragrester. Det beskæftiger den nyeste iteration af MIPS kaldet sfærisk teknologi: en todelt, dual-density skum indbygget i hjelmen, der omdirigerer energi under vinklede påvirkninger. Designet giver maksimal beskyttelse mod påvirkninger fra enhver retning. Giro Cinder tilbyder uovertruffen beskyttelse og kan være den bedste cykelhjelm til en meget rimelig pris. Giro Syntax cykelhjelmen er en fantastisk landevejscykelmulighed, der er let og godt ventileret. Det største drawcard er det forbedrede Roc Loc Air fit system, som leverer tre forskellige højdepositioner, der passer til et bredere udvalg af hovedstørrelser samt en bedre pasform med mindre begrænsning omkring kontaktområderne. Ved hjælp af et Roc Loc 5-fastholdelsessystem er Cinder tæt på Giros bedstsiddende hjelm, til dels takket være MIPS vuggesystemet, der ligger bag skumpolstringen.