Et kig inde Frequent Flyer-programmer

Luftfartsselskaber, der kender prisen på at få en ny kunde. Og de ved, at det er en hel del lettere og billigere at holde kunderne, at de allerede har. Derfor startede flyselskaber bonusprogrammer. Disse programmer belønne dig, jo mere du flyver.

Bonusprogrammer lade dig for at modtage visse rejse ydelser baseret på antallet af miles (eller sporadisk antallet af ture) du flyver på et bestemt flyselskab. Standard awards omfatter en gratis billet eller en gratis opgradering fra coach til første klasse.

Nogle flyselskaber tilbyder også “elite” programmer, der giver check-in og boardingløsninger prioriteter og “affinitet” kreditkort, som tjener kilometertal credits når du bruger dem for køb.

For at tjene disse fordele skal du blive medlem af dette flyselskab program; Dette kan ofte ske gennem et rejsebureau.

Der er ikke en hvor mange programmer du kan tilmelde dig. Men før du beslutter dig for hvilket program til at deltage, du skal sammenligne forskellige programmer omhyggeligt.

Hvert flyselskab program bærer betingelser og begrænsninger. Så du skal være omhyggelig med at læse den salgsfremmende materiale og alle de fine print. Her er et par ting du bør tage et kig på:

-Den sats, hvormed kreditter optjenes, minimum kreditter optjent pr. flyvning

-Hvis du er mere interesseret i gratis billetter til dig selv, eller følgesvend billetter eller opgraderinger

-Hvor meget kredit du har brug for priserne er du interesseret i

-Hvad er fristerne for akkumulerede credits?

-Gør flyselskab tjene byerne du rejser til, og hvis det har tie-ins eller andre flyselskaber og biludlejningsfirmaer og hoteller du ville bruge.

-Hvis priser kan overføres til en anden eller bare medlemmer kun

Også, airlines forbeholder sig ret til at foretage ændringer til enhver tid. Oftere end ikke, uden varsel. Dette kan omfatte ændringer af de betingelser og begrænsninger på awards tjent.

Du bør også at holde styr på kilometertal du har tjent, og tjekke det mod sætningen Flyselskabet mails til dig.

Det er ikke ualmindeligt, at luftfartsselskaber, der tilføjer nye ruter efter du deltage i programmet. Du kan være stand kreditter på denne rute men ikke brug awards der.

Et andet vigtigt ikke, at du skal være opmærksom på er, at flyselskaber normalt begrænse overførslen af kilometertal indtjening. Oftest er det sejl eller forsøgte salg af kreditter eller priser du har optjent og ønsker at sælge. Du bør aldrig prøve dette, som luftfartsselskaberne har fanget disse ordninger og aktivt forfølge det.