Robert Webb fortæller, hvordan en hjertesygdom forlod ham dage fra døden

Hvis du vil have et smartwatch, der er bedst i det sociale og personlige liv, er Samsung Galaxy et godt valg for dig. Brugerne kan logge ind, lydbøger tilslutte deres lånerkort og derefter låne digitale medier som e-bøger og lydbøger fra deres lokale bibliotek. Men de handler ikke kun om e-bøger. Og de er ikke alle offentligt tilgængelige ting. Project Gutenberg har også et omfattende bibliotek af menneske-læse og computer-genereret (læst af en edb-stemme) lydbøger fra det offentlige rum. Ikke desto mindre offentliggør de fleste forfattere i dag deres bøger på Amazon Kindle. Blandt disse er bestseller og klassiske titler fra topforfattere og fortællere.

Hvert websted har nogle bøger, som det andet ikke har, så det er værd at tjekke dem begge ud.

De har ikke nær så mange titler som websteder som Project Gutenberg og LibriVox, men hvis du allerede er Spotify-bruger, er det super nemt at få adgang til bøgerne. Da de bruger bøger ikke længere under ophavsret, de fleste af bøgerne på webstederne blev skrevet før 1923. Så husk det, når du søger efter noget at lytte til. Hvert websted har nogle bøger, som det andet ikke har, så det er værd at tjekke dem begge ud. 5) Jeg behøver ikke længere at jage folk ned for at få bøger tilbage, når jeg låner dem ud. Når man overvejer at blive e-handelssælgere, har mange mennesker en tendens til at svinge mod traditionelle, trofaste fysiske produkter. Bookamo blev udviklet til at hjælpe folk med at læse uden faktisk at læse.

Hvad folk siger: “Set langvejs fra ser tektoniske politiske skift ofte ud som om de forbruger et samfund. Audio bog downloads stilles til rådighed for forbrugeren gennem hundredvis af online butikker og hjemmesider. Plus de digitale downloads fra biblioteket er også gratis. Med dette vokser AudioMate-indholdsbiblioteket stadigt. Derudover er der en række softwareværktøjer til rådighed, der kan hjælpe brugerne med nemt at genbruge indholdet. Derudover er der bøger i omkring 140 forskellige genrer. Mange af de lydbog websteder, du kan finde på internettet kan du downloade klassiske bøger i det offentlige rum gratis, men nogle steder har bedre kvalitet bøger end andre. Begge sider giver dig mulighed for at lytte til bøger direkte på webstedet, abonnere via iTunes eller downloade bogen til din enhed i forskellige formater. Tragisk, Muller døde i 2008 efter en seks-årig opsving kamp fra en alvorlig motorcykel ulykke og var aldrig i stand til at fuldføre de sidste tre bøger i serien.

“Det var en af de få gange, jeg faktisk græd under hele rodeoen,” siger Robert, der måtte tage tre og en halv måned fri fra arbejde, hvilket betyder, at han så markant anderledes ud som Andrew Donnelly end i de scener, der blev skudt før operationen. En kvinde, den mystiske “Eve Black”, er immun over for velsignelsen eller forbandelsen af den sovende sygdom. Der er ingen anden end iPad kan være mere perfekt for dig at se video på farten, du allerede ved, at Apple iPad kun understøtter MP4, MOV, M4V videoformater. Og med Stephen Fry som fortæller ved du, at det bliver sjovt at lytte.

Uno Showdown er et sjovt twist til det klassiske spil. Det har eksklusive klassiske bogtitler, og du kan få adgang til dem alle gratis. Igen er de fleste af dem klassiske værker i det offentlige rum. Endelig skal du huske, at musik kan være din ven, når du begynder at føle, at du markerer. Før du downloader en bogtitel, kan du lytte til et eksempel for at vide, om den er ideel eller ej. Vidste du, at for en betydelig del af deres barndom, vil dine børns intelluctual kapacitet være større end deres læseevne? Du kan lytte til lydbøger på Spotify med en gratis konto, men du bliver nødt til at lytte til tilføjer i begyndelsen af hver titel. Har det de funktioner, du har brug for? Dit idol kan have deres biografi i lydbogsformat og give svar, som du ikke havde tænkt på før.